CANALTAY: SERDARLI BÖLGESİNDE YOL ALTYAPISI VE TRAFİK GÜVENLİĞİNİN İYİLEŞTİRİLMESİ İÇİN ÇALIŞMA BAŞLATILACAK

CANALTAY: SERDARLI BÖLGESİNDE YOL ALTYAPISI VE TRAFİK GÜVENLİĞİNİN İYİLEŞTİRİLMESİ İÇİN ÇALIŞMA BAŞLATILACAK

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Resmiye Eroğlu Canaltay, beraberindeki heyet ile birlikte bu sabah Serdarlı Belediyesi’ne bir ziyaret gerçekleştirerek Belediye Başkanı Halil Kasım ve bölge köy muhtarları ile bir araya geldi.

Bakan Canaltay, görüşmede Serdarlı ve köylerini diğer merkezlere bağlayan yollardaki sorunlarla ilgili bilgi alırken, Lefkoşa-İskele Yolu üzerinde Serdarlı’ya giriş çıkış sağlayan noktalardaki trafik güvenliği konusunda talepleri de not etti.

Bakan Canaltay, Serdarlı Belediyesi ve bölgenin altyapı sorunları ile ilgili Başkan Halil Kasım ve muhtarlarla oldukça verimli bir toplantı gerçekleştirdiklerini, bakım ve onarım isteyen yollar konusunda gereken çalışmaları yapıp kısa zamanda uygulamaya koyacaklarını ifade etti.

Canaltay, Lefkoşa-İskele Yolu’nun Serdarlıdan geçen bölümünde trafik güvenliğinin artırılması için hız tespit kameralarının yerinin daha uygun noktalara çekilmesi konusunda da çalışma başlatılacağını sözlerine ekledi.

Bakan Canaltay’a ziyaretinde Özel Kalem Müdürü Saffet Nadiri, Trafik Dairesi Müdürü Ahmet Aydın ve Karayolları Dairesi Müdürlüğünden Hakan Korsan eşlik etti.  

Print
Posted: Eki 14, 2021,
Comments: 0,
Tags:

 

Telefon : +90 392 228 32 42

Fax : + 90 392 228 75 09

E-Posta : info.karayollari@gov.ct.tr